fbpx

 

 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Vrouwen die ik coach komen bij mij voor uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld omdat ze haar doel in het leven kwijt is, nadat haar kinderen het huis uit zijn, omdat ze niet tevreden is over haar relatie, omdat ze haar veiligheid en zekerheid is kwijtgeraakt na haar scheiding, omdat ze last heeft van een familievete of omdat een dierbare is overleden, omdat ze is ontslagen of werk doet dat niet bij haar past, omdat ze financiële problemen heeft.

Wat deze vrouwen met elkaar gemeen hebben, is dat de reden waarvoor ze bij mij komen slechts een ‘trigger’ is van dieperliggende issues, overtuigingen, gevoelens en onverwerkte emoties. Vaak hebben ze onverwerkte emoties, pijn en verdriet uit hun jeugd diep weggestopt en zijn hiervoor in de plaats aangepast gedrag gaan vertonen. En dit heeft ervoor gezorgd dat ze zichzelf steeds meer zijn kwijtgeraakt. In situaties waarin ze extreem onder druk komen te staan, lopen ze vast.

Herken jij dit ook bij jezelf en wil jij hier graag iets in veranderen? Ik nodig je uit voor een gratis coachgesprek om hier met mij over te praten. Vul je gegevens in en een korte beschrijving van jouw situatie. Ben jij klaar voor de volgende stap in je leven?

Liefs,
Nicolette

11 + 5 =

Coach jezelf naar geluk

Hielkemastrjitte 32
8561 DJ Balk

Stuur een bericht

info@coachjezelfnaargeluk.nl

Telefoon: 06 53 77 84 74

Gratis e-boek: Verbeter je zelfbeeld in 7 stappen


Als je je aanmeldt voor dit gratis e-boek, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Ontdek hoe positief of negatief jij denkt over jezelf met de zelfbeeldtest


Als je je aanmeldt voor deze gratis zelfbeeldtest, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This