fbpx

coach jezelf naar geluk jaarprogramma voor vrouwen

GAAT VAN START IN WEEKEND 28/29 MAART 2020

INSCHRIJVEN IS NU MOGELIJK!

jaarprogramma

Coach jezelf naar geluk 

R

Het jaarprogramma Coach Jezelf naar Geluk is ontwikkeld voor vrouwen die zeer gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

R

Het programma is ontwikkeld voor vrouwen die de regie over hun eigen leven willen en aan het roer van hun eigen leven willen staan, in hun eigen kracht komen en hun rechtmatige plaats in hun leven gaan innemen. 

R

In dit jaarprogramma kom je (weer) in contact met je ware zelf, je authentieke ik en je zult hiervoor voorbij al jouw beperkende belemmeringen, overtuigingen, angsten en schaamte moeten gaan. Je gaat eerlijk naar jezelf kijken in relatie tot belangrijke thema’s als veiligheid, hechting, sexualiteit, creativiteit, jouw innerlijke kracht (empowerment), liefde kunnen ontvangen en geven, jouw grenzen herkennen en erkennen, echt jezelf durven zijn en dit ook durven uiten en nog veel meer. 

R

Je krijgt inzicht in systemen waar jij deel van uitmaakt. Je eigen familie is zo’n systeem, maar ook de organisatie waarbinnen je werkt, een vereniging, een team of je sociale omgeving. Wat er in zo’n systeem allemaal gebeurt en de plaats die jij hierin inneemt, bepalen (vaak onbewust) wat je doet en waarom. In het jaarprogramma krijg je inzicht in jouw eigen plek in een systeem, welk systeem dan ook, en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het leert je waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

R

Je gaat aan de slag met het beeld dat je over jezelf hebt gevormd, ontstaan in je jeugd en verder verankerd in het verdere verloop van je leven. Welke beperkende overtuigingen en negatieve denkpatronen liggen hieraan ten grondslag? En welk overlevingsgedrag heb je aangeleerd?

R

Alle relevante levensgebieden komen in het jaarprogramma aan bod. Financiële onafhankelijkheid, opheffen van blokkades met geld, je leven inrichten zoals jij dat wilt, weten wie je bent en wat je passie is, werk doen waar je blij van wordt en goed in bent, leven vanuit je hart, goed voor jezelf zorgen, zowel fysiek als mentaal, emotioneel en spiritueel, zelfdiscipline, jezelf blijven ontwikkelen zijn thema’s die aan bod komen. Welke levensgebieden zijn in jouw leven goed en welk zijn uit balans? Je gaat concreet stappen zetten om alle levensgebieden in balans te brengen.

oriëntatiegesprek 

Heb je interesse in het jaarprogramma?
Maar heb je nog wel enkele vragen?
Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan. 

Gratis e-boek: Verbeter je zelfbeeld in 7 stappen


Als je je aanmeldt voor dit gratis e-boek, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Ontdek hoe positief of negatief jij denkt over jezelf met de zelfbeeldtest


Als je je aanmeldt voor deze gratis zelfbeeldtest, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This