fbpx

coach jezelf naar geluk jaarprogramma voor vrouwen

GAAT VAN START OP 14 / 15 SEPTEMBER 2019

RESERVEER JE PLAATS!

Coach jezelf naar geluk

R

Het jaarprogramma Coach Jezelf naar Geluk is voor vrouwen die in hun kracht willen komen!

R

Je gaat je levensgebieden in balans brengen: je zelfbeeld, passies en verlangens, gezondheid, werk of levensinvulling, financiële situatie, de betekenis en zin van je leven en de belangrijkste relaties in jouw leven. 

R

Je gaat aan de slag met het beeld dat je over jezelf hebt gevormd, ontstaan in je jeugd en verder verankerd in het verdere verloop van je leven. Welke beperkende overtuigingen en negatieve denkpatronen liggen hieraan ten grondslag? En welk overlevingsgedrag heb je aangeleerd?

R

Welke patronen herken jij in je relaties? Geven ze je energie of kosten ze energie? Je relaties zijn het resultaat van hoe je over jezelf denkt.

R

Financieel onafhankelijk zijn, je leven inrichten zoals jij dat wilt, weten wat je passie is, werk doen waar je blij van wordt en goed in bent, leven vanuit je hart, goed voor jezelf zorgen,  jezelf blijven ontwikkelen zijn andere belangrijke thema’s van het jaarprogramma.

oriëntatiegesprek 

Heb je interesse in het jaarprogramma?
Maar heb je nog wel enkele vragen?
Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan. 

Gratis e-boek: Verbeter je zelfbeeld in 7 stappen


Als je je aanmeldt voor dit gratis e-boek, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Ontdek hoe positief of negatief jij denkt over jezelf met de zelfbeeldtest


Als je je aanmeldt voor deze gratis zelfbeeldtest, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This