fbpx

even voorstellen

Mijn naam is Nicolette van Oortmerssen. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen, die in hun leven zijn vastgelopen, te helpen.

Ik coach vrouwen die niet meer weten wie ze zijn, waar ze (voor) staan en welke kant ze op willen met hun leven. Vrouwen die emoties, pijn en verdriet uit hun jeugd hebben weggestopt en aangepast gedrag zijn gaan vertonen en zichzelf zijn kwijtgeraakt.

Samen gaan we aan de slag met hun zelfbeeld, onverwerkte pijn en verdriet uit hun jeugd, om weer in contact te komen met zichzelf. 

Onder Workshops en Coaching vind je het volledige aanbod.

Vind je het lastig om te bepalen welke workshop of training op dit moment het beste bij je past? Vraag dan een gratis coachgesprek aan om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Tot ziens!

Nicolette van Oortmerssen
Lifecoach | Vrouwencoach | Therapeut systemisch werk en Familie-opstellingen
Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Uitkering of minimum inkomen?

Soms krijg je te maken met financiële problemen. Bijvoorbeeld na een scheiding of relatiebreuk of ontslag. In dit soort situaties zou je juist heel veel baat hebben bij coaching, je kunt het alleen niet betalen. En daarom stel ik voor al mijn workshops en coachprogramma’s 1  of enkele plaatsen beschikbaar tegen een zeer gereduceerd tarief. Heb jij een uitkering of inkomen op minimumniveau? En zou je heel graag een van mijn workshops of coachprogramma’s willen volgen? Neem dan contact met mij op. Dan bespreek ik graag de mogelijkheden. 

Gratis e-boek: Verbeter je zelfbeeld in 7 stappen


Als je je aanmeldt voor dit gratis e-boek, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Ontdek hoe positief of negatief jij denkt over jezelf met de zelfbeeldtest


Als je je aanmeldt voor deze gratis zelfbeeldtest, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This