fbpx

Stilte- en bezinningsdagen 2019

BEKIJK DE DATAMELD JE AAN!

Zoek de stilte op

Regelmatig organiseer ik stilte- en bezinnings-dagen, weekenden en midweken. Op een prachtige locatie in Zuid-West Friesland, temidden van weilanden en bos, trek jij je een dag, een weekend of een midweek even helemaal terug. Weg uit de hectiek van je dagelijkse bestaan wordt het letterlijk en figuurlijk stil om je heen. Het doel van deze stilte- en bezinningsdagen is tot rust komen. Ontdek hoe het voor je is om echt stil te zijn, weer in je gevoel te komen en je hoofd tot rust te brengen.

Een unieke combinatie van fysieke inspanning (yoga, meditatie, wandelen, creatief bezig zijn),  stilte en bezinning en gezonde voeding brengen je weer in balans. Je komt in je eigen ‘bubbel’.

In deze ‘bubbel’ ga je vanuit een rustig hoofd jezelf opladen en weer contact maken met je gevoel en intuïtie. Om van daaruit nieuwe en heldere inzichten te krijgen en meer focus en inspiratie.

De stilte- en bezinningsdagen vinden plaats op een prachtige locatie in Zuid-West Friesland, midden in de natuur, op slechts een uur rijden van de Randstad. Gun jezelf een fijne dag met stilte, bezinning, meditatie, yoga, heerlijk eten en drinken en als je dat wilt een stiltewandeling in het bos.

dit is echt iets voor jou 

R

Als je op zoek bent naar rust!

R

Als je werk of je privé situatie veel van je vraagt

R

Als je voor je gevoel altijd druk bent en altijd ‘aan’ staat

R

Als je je moe en uitgeblust voelt en even wil opladen

R

Als je een paar dagen off line wil zijn

R

Als je veel in je hoofd zit

R

Als je behoefte hebt om je even terug te trekken

R

Als je merkt dat je moeilijk bij je gevoel kan komen 

R

Als je ‘geleefd’ wordt en dingen als moeten beginnen te voelen

R

Als je thuis niet tot rust, sporten of mediteren komt

HOE WERKEN MIJN STILTE- EN BEZINNINGSDAGEN?

De stilte- en bezinningsdagen zijn één en al rust, stilte, ontspanning en contact met de natuur.

De dagen worden gehouden op een prachtplek in de natuur, waar je volledig in de watten gelegd wordt. De dag start met koffie en thee en kennismaking met de andere deelnemers. Daarna wordt de stilte in acht genomen. De rest van de dag vindt in stilte plaats. We starten met een korte meditatie en een rustige yogales. Daarna is er alle ruimte voor jezelf om tot rust te komen of juist creatief bezig te zijn (tekenen, kleuren, collage maken, schrijven). Je kunt gaan wandelen in het nabijgelegen bos of je ergens terugtrekken. We lunchen ook in stilte. We sluiten de dag af met een korte meditatie en daarna wordt de stilte weer verbroken. De stilte- en bezinningsdagen worden altijd door mij persoonlijk begeleid. Een aantal keren per jaar organiseer ik ook stilte- en bezinningsweekenden en midweken. 

Nicolette van Oortmerssen

Lifecoach | Therapeut systemisch werk en Familie-opstellingen | Persoonlijke en professionele ontwikkeling | Bewustwording, Mindfulness, Yoga en Meditatie

Even voorstellen

Mijn naam is Nicolette en ik coach vrouwen en mannen die in hun leven zijn vastgelopen, die niet meer weten wie ze zijn, waar ze (voor) staan en welke kant ze op willen met hun leven. Mensen die emoties, pijn en verdriet uit hun jeugd hebben weggestopt en aangepast gedrag zijn gaan vertonen en zichzelf zijn kwijtgeraakt.

Ik coach deze vrouwen en mannen, door met ze te werken aan hun zelfbeeld, onverwerkte pijn en verdriet uit hun jeugd te verwerken en ze weer in contact te brengen met zichzelf. Hiervoor heb ik diverse workshops en coachprogramma’s ontwikkeld. Liefs, Nicolette 

Gratis e-boek: Verbeter je zelfbeeld in 7 stappen


Als je je aanmeldt voor dit gratis e-boek, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Ontdek hoe positief of negatief jij denkt over jezelf met de zelfbeeldtest


Als je je aanmeldt voor deze gratis zelfbeeldtest, ontvang je af en toe ook tips en inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info, bekijk de privacyverklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This